Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vukao kolica 30-ak metara

VIDEO: Vlak naletio na kolica, beba čudom preživjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera na željezničkoj stanici u Melbourneu zabilježila je šokantan prizor - dječja kolica pala su na tračnice, a na njih je naletio vlak.

Na snimci nadzorne kamere sa željezničke stanice vidi se peron na kojem nekoliko ljudi čeka vlak, među kojima i majka s djetetom u kolicima. Nakon nekoliko trenutaka kolica su se odsklizala s perona na tračnice i iako je majka potrčala da ih zgrabi, mogla je samo užasnuto promatrati kako je na kolica naletio vlak. Srećom, vlak je već usporavao zbog dolaska na peron. Kada je naletio na kolica išao je brzinom od 35 km/h, no ipak ih je vukao više od 30 metara.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Šestomjesečna beba čudom je preživjela. Zadobila je samo lakši udarac u glavu, ustanovljeno je u dječjoj bolnici u Melbourneu. Incident se dogodio samo dan nakon što je jedna australska željeznička kompanija u javnost pustila program kako zaštititi djecu, posebno onu u kolicima, od vlakova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene