Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Škola za djecu s posebnim potrebama

VIDEO: Učitelj đaku glavu gurao u kantu s cementom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kantu s cementom belgijski je učitelj gurnuo glavu 14-godišnjeg učenika škole za djecu s posebnim potrebama u gradu Hoegaarden. Incident je snimio drugi učenik, a objavila ga je belgijska televizija. Napominjemo kako video snimka sadržava uznemirujuće prizore.

Pročitajte i ovo Siniša Fučkar i Barbara Štrbac Strašan slučaj u Ludbregu Učenik skočio s prvog kata škole: Traumatolog za Dnevnik Nove TV otkrio u kakvu je stanju dječak Osnovna škola Ludbreg Nije životno ugrožen Nesreća u osnovnoj školi: Učenik pao s prvog kata

Belgijske vlasti otvorile su istragu o učitelju koji je snimljen kako gura glavu učenika u kantu cementa tijekom nastave, izvijestila je belgijska televizija. Video je snimio kolega učenik s mobitelom, a na njemu se vidi učitelj koji podiže 14-godišnjeg učenika i gura ga u kantu, no nije moguće vidjeti koliko se cementa nalazilo u njoj, prenosi Independent Online.

Video događaja koji se zbio u studenom prikazan je jučer na belgijskoj televiziji u nekoliko večernjih programa. Lokalni tužitelj rekao je kako je učitelj, prema izjavi škole, izrazio duboko žaljenje zbog svog postupka. Sada mu prijeti teška kazna ukoliko optužbe da je ozlijedio učenika potvrdi sudac. Julie Fernandez, državna tajnica za osobe s invaliditetom, izrazila je šok, dok ministar obrazovanja Frank Vandenbroucke pita zašto je školi trebalo toliko dugo da na ovaj slučaj reagira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene