Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

23 MacBooka, 14 iPhonova, 9 iPod touch uređaja i samo 31 sekunda, podaci su koji govore o jednoj od najbržih pljački trgovine i koju su izvela petorica savršeno sinkroniziranih provalnika.


Njihov cilj bila je trgovina Appleovih uređaja u gradiću Marlton. U jednom pokušaju sasuli su staklo trgovine, gestom djelatniku osiguranja dali do znanja da su naoružani i opasni te brzinom ekipe u boksu formule jedan ogolili interijer trgovine, onog što je bilo najvrjednije u njoj - računalne opreme i mobitela.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: Policija uhvatila dvojicu razbojnika odgovornih za 12 krađa Slika nije dostupna Uhvaćeni otimači zlatnine i mobitela maloljetnicima

Šteta koju je petorka počinila procjenjuje se na 46,345 dolara, a snimka njihovog drskog čina postala je instant hit na internetu. Pljačka se dogodila jučer oko 2.05 sati po lokalnom vremenu, a policija moli građane da ako imaju bilo kakvih informacija o maskiranim počiniteljima ili događaju, da se jave lokalnim policijskim postajama.