Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatan prometni incident dogodio se u Moskvi, a u njemu je pomahnitali 44-godišnji vozač, terencem iz čista mira razbio 20 automobila.


Divljanje vozača terenca na svojoj je koži osjetila nekolicina drugih vozača, zapelih u gužvi na cesti, a nakon serije sudara i namjernih udaranja u druga vozila, uslijedio je gotovo javni linč. Vozač terenca, međutim, bio je vrlo ratoborno raspoložen i opirao se svim pokušajima da ga se obuzda, kako onim policije, tako i drugih vozača.

Vezani članci Vađenje automobila iz mora na Lapadskoj obali u Dubrovniku - 5 Stisnuo gas pa upao u more u Dubrovniku: Ronioci i dizalica s dubine izvukli skupocjeni Mercedes zagrebačkih oznaka Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće

>> VIDEO: Pijani vozač usmrtio 15 osoba, gomila ga htjela ubiti

Na amaterskoj video snimci može se vidjeti kako jedan policajac prvo uporabom sile pokušava svladati vozača, no ovaj se otima i vožnjom unazad udara u vozila iz a sebe, nakon čega opet kreće naprijed i udara u drugi niz vozila. Uskoro je nekolicina razjarenih drugih vozača počela tući vozača terenca, da bi ga naposljetku policajci oborili na tlo i uhitili, prenosi Life.ru.

Majka zabrinuta

Ukupna šteta iznosi 20 vozila, od kojih je njih 12 vozač terencem razbio na garden Ringu, četiri u ulici Sadovaya-Spassky te četiri u ulici Samotechnaya. Majka vozača, Svetlana Konstantinova, šokirana je postupkom svojeg sina. 'Ne mogu vjerovati da se takvo što dogodilo! Pričao je sa mnom trijeznim glasom. Leon nikad nije vozio u pijanom stanju, a rijetko je pio inače', naglasila je njegova majka.

Dodala je kako je vjerojatno bio na rubu živaca, jer ga je mučila nesanica već duže vremena. U incidentu, na svu sreću, nitko nije teže ozlijeđen.