Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako napeta izvedba

VIDEO Svi pričaju o kriku tijekom koncerta klasične glazbe! "To je bio glasan orgazam cijelog tijela"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Već dugo niti jedan koncert klasične glazbe nije izazvao toliki interes javnosti kao koncert Pete simfonije Čajkovskog u izvedbi filharmonije Los Angelesa tijekom koje se čuo ženski orgazmički vrisak.

Molly Grant uživala je u izvedbi Pete simfonije Čajkovskog u izvedbi filharmonije Los Angelesa u petak u Koncertnoj dvorani Walt Disney kada je čula ono što je opisala kao krik ili stenjanje

"Svi su se okrenuli da vide što se događa", rekla je Grant. Ispričala je da je vidjela djevojku nakon što se to dogodilo i pretpostavlja da je ona doživjela orgazam jer je teško disala, a njezin se partner smješkao i gledao u nju.

Više ljudi koji su u petak bili na koncertu Phila u L.A.-u prijavilo je da su čuli ženu kako stenje tijekom drugog stavka simfonije.

Jedan od sudionika, skladatelj i glazbeni producent Magnus Fiennes, opisao je zvuk na Twitteru kao zvuk osobe koja doživljava "glasan orgazam cijelog tijela".

Navodna audiosnimka - na kojoj se može čuti kako netko plače tijekom tihog ritma glazbe - kružila je društvenim mrežama. Sudionici koji su razgovarali s The Timesom rekli su da je snimak sličan onome što su čuli, piše LA Times

Iako se pokrenula priča da je zbog glasnog orgazma cijeli orkestar prestao svirati, to ipak nije točno, prisutni su rekli da su glazbenici svirali bez prestanka. 

Klasična pijanistica Sharon Su objavila je na Twitteru da je provjerila s nekim tko radi u LA Philu i potvrđeno joj je da je orkestar nastavio svirati tijekom meteža.

Times je nakon toga potvrdio da je orkestar nastavio s nastupom i da nije bilo daljnjih prekida. Još uvijek nije jasno što se točno dogodilo u publici. Times je kontaktirao losanđelesku filharmoniju  za komentar, ali nije uspio identificirati niti kontaktirati osobu koja je proizvela zvuk.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio nekadašnju funkciju Znanstvenici objasnili čemu danas ženama služi orgazam

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ništa ne može raditi Život joj se pretvorio u pakao: Uzastopni spontani orgazmi joj traju po 6 sati dnevno

Drugi članovi publike osporili su teoriju o orgazmu tvrdeći da je žena mogla proizvoditi buku dok se budila nakon što je zaspala.

Neki su se zabrinuli da bi to moglo biti povezano sa zdravstvenim stanjem ili hitnim slučajem. Jedan sudionik koji je sjedio u redu odmah iza osobe koja je stvarala buku rekao je da se činilo kao da se žena budi iz napada sna kad je napravila zvuk.

"Prilično brzo, nekako je pala na partnerova ramena, a zatim u njegovo krilo. A onda joj je tijelo postalo mlohavo. Možda pet sekundi kasnije nekako se probudila i tada je vrisnula."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene