Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna nesreća

VIDEO Šestero ljudi poginulo nakon što je automobil upao u 8 metara široku rupu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestero ljudi, uključujući dvoje djece, poginulo je nakon što je automobil u kojem su se vozili upao u ogromnu rupu koja se otvorila nasred autoceste.

Rupa, duboka 6 i široka 8 metara, šokirala je svojom veličinom. Pojavila se u subotu navečer na autocesti između Simferopola i sela Nikolaevka, na Krimu. U nju je upao automobil u kojem se vozilo osam putnika.

Šestero putnika poginulo je u ovoj nesreći, a među njima su bili i 3-godišnji blizanci te 16-godišnja djevojka. Spasioci su uspjeli iz rupe žive izvući jednogodišnjeg dječaka i 12-godišnju djevojčicu.

Pročitajte i ovo Požar na Krimu Rat u Europi VIDEO/FOTO Apokaliptične scene na Krimu: Plameni jezici i stup gustog dima iznad luke i grada nakon napada dronom Ilustracija najveća žarišna točka Amerika podržava ukrajinske napade na Krimu: "Rusi tamo imaju neke od ključnih objekata"

VIDEO Počinje istraživanje misterioznog kratera na 'kraju svijeta'!

Prema prvim podacima iz bolnice, dječak je zadobio teške ozljede mozga i trenutno se nalazi u komi, dok djevojčica ima nekoliko prijeloma na tijelu. Oboje djece nalazi se na intenzivnom odjelu bolnice u Simferopolu.

Stručnjaci još uvijek istražuju kako je došlo do nastanka ove monstruozne rupe na prometnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene