Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantne snimke

VIDEO Riječni 'tsunami' visok 20 metara poharao istok Kine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na istoku Kine uslijed snažnog tajfuna na jednoj su se rijeci stvorili valovi visoki čak 20 metara, koji su ozlijedili najmanje 30 osoba.

Snažni tajfun Trami ovih je dana poharao Filipine, čiji je glavni grad Manila zbog obilne kiše većim dijelom bio poplavljen. Ista je nevolja nedugo potom snašla i istočni dio Kine.

Pročitajte i ovo Ilustracija rezultati ispitivanja Zamućen je izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće" Poplavljena Ulica Domovinskog rata u Splitu - 6 Cestu prekrila voda FOTO Pogledajte potop u Splitu, prometnice pod vodom

>> VIDEO Snimljen muljeviti 'tsunami' koji nosi sve pred sobom

Iz provincije Zhejiang stižu zapanjujuće snimke 20-metarskih valova koji su zapljuskivali grad Haining, pri čemu je ozlijeđeno 30-ak ljudi.

Tamošnja je rijeka Qiantang zbog velike količine kiše poprilično nabujala, a u kombinaciji sa snažnim naletima vjetra stvorili su se golemi valovi razorne snage koji su na više lokacija uništili zaštitne ograde.

Iako je scena podsjećala na dolazak tsunamija nakon snažnog potresa, mnogi su građani s velikim oduševljenjem stajali uz obalu i snimali što se događa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene