Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrakoplov australske aviokompanije Quantas, nakon problema s jednim od četiri motora u letu, sigurno je sletio u Singapur. Sve je kamerom zabilježio jedan od putnika.


Probleme s motorom ovaj put imao je Airbusov A380, najveći putnički zrakoplov u svijetu. To je ujedno i najozbiljniji problem s tim tipom zrakoplova, u tri godine otkako se koristi. Nitko od putnika nije ozlijeđen, a zrakoplov je letio prema Sydneyju.

Vezani članci Avion MORH najavio probijanje zvučnog zida: ''Očekuje se kratkotrajna buka'', poznato i u kojim županijama Slika nije dostupna VIDEO Avion sletio samo s jednim motorom

>> VIDEO: Zrakoplov prisilno sletio nakon eksplozije

'Ispričavam se, ali vjerojatno ste primijetili da imamo tehničkih problema s motorom broj dva. Riješili smo situaciju, zrakoplov nije ugrožen i morat ćemo čekati određeno vrijeme kako bi mogli odbaciti gorivo i obaviti određene provjere. Siguran sam kako ste primijetili da ne letimo prema Sydneyju, već skrećemo ulijevo nazad prema Singapuru. Zasad smo sigurni, zrakoplov sigurno leti i uskoro slijedi više informacija. Hvala vam na strpljenju', obratio se putnicima pilot zrakoplova.

Qantasov let QF-32 sletio je sigurno u 11.46 sati po lokalnom vremenu, izvijestila je služba za odnose s javnošću zračne luke Changi u Singapuru.