Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Otišao' im motor

VIDEO: Putnik snimao kriznu situaciju u A380

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov australske aviokompanije Quantas, nakon problema s jednim od četiri motora u letu, sigurno je sletio u Singapur. Sve je kamerom zabilježio jedan od putnika.

Probleme s motorom ovaj put imao je Airbusov A380, najveći putnički zrakoplov u svijetu. To je ujedno i najozbiljniji problem s tim tipom zrakoplova, u tri godine otkako se koristi. Nitko od putnika nije ozlijeđen, a zrakoplov je letio prema Sydneyju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Slika nije dostupna Avantura života VIDEO: Šest sati zarobljeni na panoramskom kotaču

>> VIDEO: Zrakoplov prisilno sletio nakon eksplozije

'Ispričavam se, ali vjerojatno ste primijetili da imamo tehničkih problema s motorom broj dva. Riješili smo situaciju, zrakoplov nije ugrožen i morat ćemo čekati određeno vrijeme kako bi mogli odbaciti gorivo i obaviti određene provjere. Siguran sam kako ste primijetili da ne letimo prema Sydneyju, već skrećemo ulijevo nazad prema Singapuru. Zasad smo sigurni, zrakoplov sigurno leti i uskoro slijedi više informacija. Hvala vam na strpljenju', obratio se putnicima pilot zrakoplova.

Qantasov let QF-32 sletio je sigurno u 11.46 sati po lokalnom vremenu, izvijestila je služba za odnose s javnošću zračne luke Changi u Singapuru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene