Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tatin sin ostao bez jurilice

VIDEO Princu zaplijenili 'svemirski' auto jer nije imao vozačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blizini londonske robne kuće Harrods policija je zaustavila mladog člana katarske kraljevske obitelji. Vozio je nabrijanog Lamborghinija, ali nije imao vozačku, a ni prednju registarsku pločicu.

Policija u Londonu oduzela je prije nekoliko dana Nasseru al-Thaniju (24), članu katarske kraljevske obitelji, skupocjenu jurilicu koja izgleda kao da je stigla direktno sa seta nekog SF filma.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snažne veze Država o kojoj ovise ekonomske prilike Europe i Azije financira Hamas stotinama milijuna dolara Lady Jadranka Beresford Peirse Ivana Petrović iz Londona Slavlje na londonskim ulicama i dalje traje, lady Jadranka za Dnevnik Nove TV o svojoj suradnji s Charlesom

>> Lamborghini izgubio pamet novim konceptom

Ljubičasti Lamborghini Aventador, koji je princa koštao više od pola milijuna američkih dolara, odvezla je vučna služba nakon što je mladi al-Thani u blizini robne kuće Harrods zaustavljen bez vozačke dozvole i prednje registarske pločice.

Princ je, inače, svog Aventadora 'nabrijao' u radionici kod jednog Japanca. Auto ima 6,5-litarski V12 motor, a od 0 do 100 kilometara na sat može ubrzati za samo 2,9 sekundi. Može postići maksimalnu brzinu od gotovo 350 kilometara na sat.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene