Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav u 40 tona leda

VIDEO: Predivne skulpture od leda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset umjetnika iz osam zemalja svoje su umjetničke inspiracije iskazali na godišnjem Festivalu skulptura od leda u latvijskoj Jelgavi, a tema je bila ljubav. Skulpture od leda izrađivane su individualno i u timovima.

Svih 45 skulptura na koje je utrošeno 40 tona leda, imaju ljubavnu tematiku. Umjetnici iz Bjelorusije, Estonije, Velike Britanije, Irske, Latvije, Litve, Rusije, Estonije i Nizozemske radili su danima kako bi realizirali svoje ideje, prenio je Reuters. Organizatori Festivala bili su oduševljeni onime što su umjetnici izradili.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Kontroverzni biznis Led s Arktika izvoze u Dubai: Umjesto u oceanu topi se u skupim koktelima

'Vide se nesretne ljubavi, čiste ljubavi, umjetničke ljubavi, nježne ljubavi. Ovdje možete vidjeti sve', rekao je direktor Festivala Mintauts Buskevics. Ledene skulpture pogledajte u priloženom videu i galeriji fotografija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene