Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Florida uvela nadzor iz zraka

VIDEO: Zbog uštede policajci na paraglajderima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Palm Bayu na Floridi postala je prva na svijetu koja će svoje policajce slati u ophodnju na paraglajdingu.

Na treningu je četvero policajaca koji će redi mir provoditi i nadgledati iz zraka. Policajac Mark Renkins objašnjava kako im je ideja s paraglajdingom pala na pamet jer si policija ne može priuštiti helikopter ili manji avion, piše APTN.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Prema ABC News-u, paraglajding stoji oko 10 tisuća dolara i troši oko 3,8 litara benzima po satu. Policija paraglajdere planira koristiti za potragu i rizične operacije i nadzor. Leteće patrole moći će motriti kriminalne radnje kao što su prodaja marihuane. Jedini problem policajcima mogao bi biti jak vjetar koji je čest u Floridi.

Ipak, policajci koji se spremaju za ophodnju iz zraka optimistilčni su i misle da mogu napraviti velik posao. Ulične policijske patrole misle da će gore biti puno zabavnije nego obavljati posao u regularnom službenom automobliu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene