Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko ozlijeđenih

VIDEO: Panika u publici - bikovi izvan nadzora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog su tjedna zabilježena dva iskakanja bikova iz rodea u publiku. Srećom, ni u jednom slučaju nije bilo poginulih.

Prvi incident dogodio se u Mexico Cityju kada je bik od 500 kilograma preskočio ogradu i 'poletio' prema publici. Pao je na mjesto s kojeg su pikadori, matadori i njihovi asistenti pratili borbu, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Pomorsko i političko dobro - 1 Sporna ograda Manipuliranje pomorskim, ali i političkim dobrom: Pogledajte najnoviji slučaj s juga Hrvatske Slika nije dostupna Neočekivani obrat na rodeu VIDEO: Razjareni bik uletio u publiku

Jedan od njih je ozlijeđen jer je životinja pala na njega. Ubrzo nakon toga bik se vratio u svoj ring te se performans nastavio.

>> VIDEO: Matador tijekom borbe skoro ostao bez hlača

Drugo iskakanje bika dogodilo se u kanadskom rodeu. Bik od 590 kilograma preskočio je ogradu i ozlijedio četiri gledatelja. Njega je na užetu vodio muškarac na konju pa ga je uspio zadržati kako ne bi otrčao dalje u publiku.

Jedna od ozlijeđenih osoba je hospitalizirana, a organizatori tvrde da im se ovakav incident nije dogodio u 37 godina održavanja te manifestacije. Bik je u iskakanju 'zaradio' ogrebotinu te više neće sudjelovati u rodeu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene