Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nespretno preskakanje

Preskakao ogradu pa se nabio na šiljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Običan odlazak doma se 37-godišnjem DJ-u Richardu Bamberi pretvorio u pravu noćnu moru.

Nakon što je Bambera primjetio da je ostao zarobljen na parkingu, odlučio je preskočiti ogradu kako bi što prije stigao doma. No, visoku ogradu ipak nije uspio preskočiti jer mu se jedan od oštrih šiljaka zabio u nogu. Sve se dogodilo u dvorištu prijatelja kod kojeg je Bambera svratio na druženje, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Piljenje ograde u Dubrovniku - 3 Građani u akciji Ispilio ogradu luksuzne vile: "Nismo se orijentirali na cijelu ogradu, koje ima više od 100 metara, nego na 130 cm jer smeta na prolazu do mora" Bodljikava žica na granici Istog dana i parlamentarni izbori Na referendumu odluka o ogradi na granici s Bjelorusijom: Tri su važna pitanja

Na mjesto događaja odmah su stigli vatrogasci koji su ga pokušali osloboditi pomoću opreme za hidrauličko rezanje, ali nisu uspjeli. Drugi pokušaj da ga se spasi, također je krenuo u krivom smjeru kada su se deke korištene za zaštitu njegove noge zapalile zbog opreme koja se koristila za rezanje ograde. Hitna je pomoć bila prisiljena pozvati pomoć stručnjake koji inače rade tehničke poslove. Tim se koristio alatom za plinsko rezanje i brusilicama kako bi uklonili dio od ograde.

>> Harpun od metra mu probio glavu

'Probudio sam se i čuo vrištanje, ali nisam znao da je Richard. Mnogo je ljudi izašlo da mu pomogne. Tu je bilo jako puno policije, a i cesta je bila zatvorena. Bilo je kao na filmu', rekao je Bamberin prijatelj.

Svjedoci su mahom tvrdili da je prizor bio doista užasavajući te da je Bambera bio okrenut prema nebu te da su mu noge i potkoljenica bile na jednoj strani ograde, a ostatak tijela na drugoj.

'Živim u susjednom stanu i odjednom sam čuo glasne krikove. Očito ga je strašno boljelo, ja sam mislio da je ostao zarobljen, ali kad sam ga vidio na ogradi bio sam užasnut. Ne znam zašto se pokušavao popeti tamo kad je iza samo napuštena tvornica', kazao je jedan od susjeda.

>> Dobila odštetu nakon što je sjedila pored mrtvaca

Nakon što su ga oslobodili, prevezen je u bolnicu gdje su ustanovili da ozljede nisu opasne po život te su mu kirurškim zahvatom uklonili dio ograde s noge.

'On je proveo gotovo cijeli dan sa šiljkom u nozi. Nisam siguran kako će sve ovo utjecati na njega, ali se nadam da će se potpuno oporaviti', kazao je njegov prijatelj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene