Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snažna bujica je zabilježena na videu.


Jaka oluja praćena obilnom kišom koja je pogodila Atenu, napravila je pravu bujicu kroz ulice, a snimka nevjerojatnog prizora objavljena je na društvenim mrežama.

Vezani članci Tihomir Blagus, muškarac koji je otvorio branu tijekom poplava Heroj koji je spasio zagrebačko Trnje od poplave dobio poziv na prekršajni sud: ''To mi je psihički pritisak. Ne znamo još što će biti s kaznenom prijavom" Oluja u Japanu (Foto: AFP) - 2 Snažna oluja pogodila Japan: Više od 800.000 ljudi mora napustiti domove, ima i poginulih

Podsjetimo, Grčku su u petak navečer pogodile velike poplave nakon što se uragan Gonzalo sa zapada Europe premjestio prema Grčkoj. Žrtava nije bilo, ali nastala je pozamašna materijalna šteta.

Vremenskom nepogodom posebno je pogođena atenska periferija Atika. Vatrogasci su dobili više od 850 poziva, a vozila su blokirana u četvrti Ilion u kojoj je razina vode nakon sat i pol obilnih oborina bila oko 14 centimetara.

Grčku pogodile poplave i potres

U nekim dijelovima zemlje prekinute su željezničke linije, a brojni su vlakovi kasnili. Velik broj brodova zbog snažnog je vjetra ostao usidren u Pireju. Snažan vjetar koji je rušio stabla i pokidao električne vodove, puhao je u petak i u Solunu, drugome po veličini grčkom gradu.

Nevrijeme je zahvatilo sve pokrajine Grčke te također i otoke, napose Rodos.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook