Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djecu obradovao bombonima

VIDEO Obama na štandu dijelio hranu siromašnima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki je predsjednik već četvrtu godinu zaredom povodom Dana zahvalnosti otišao u jednu zatvorenu tržnicu kako bi siromašnim sugrađanima podijelio pakete s hranom.

Povodom Dana zahvalnosti američki predsjednik Barack Obama s obitelji je posjetio jednu od najvećih zatvorenih tržnica u Washingtonu te je s jednog štanda siromašnim građanima i njihovoj djeci dijelio vrećice s hranom.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

>> Obama uoči Dana zahvalnosti pomilovao purice Cobblera i Gobblera

To je već četvrta godina zaredom da se Obama bavi humanitarnim radom na ovoj tržnici. Kako su mu ljudi prilazili, tako ih je on redom pitao za zdravlje, a djecu koliko imaju godina.

U Bijeloj kući kažu da je u vrećicama bilo uglavnom voće i povrće - mrkva, jabuke i krumpir. No, za najmlađe se našla i mala poslastica. Predsjednik im je poklonio kutijice popularnih bombona M&Ms u posebno dizajniranim kutijicama sa slikom Bijele kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene