Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U večernjem terminu britanska televizija Channel 4 premijerno će prikazati dokumentarni film koji rekonstruira događaje iz Portugala, u noći kada je nestala Madeleine McCain.


Malena Madeleine nestala je iz apartmana u ljetovalištu Praia de Luz, 3. svibnja 2007. godine dok su njezini roditelji večerali u obližnjem restoranu. Nova teorija večeras će prvi put biti prikazana u javnosti, piše APTN.

>>Slučaj Maddie MCCann: 30 novih dojava o viđenjima

Dokumentarac se bavi pretpostavkom da je netko apartman posmatrao tjedan dana prije nego što je djevojčica nestala. Umirovljeni britanski policajac vjeruje kako pet odvojenih svjedočanstava o muškarcu koji se sumnjivo ponašao rješavaju Madeleinin nestanak. Bivši policajac detaljno je pregledao sve materijalne koje je prikupila policija i pronašao dvojicu svjedoka koji tvrde da su vidjeli muškarca kako iznosi dijete iz apartmana u noći 3. svibnja 2007.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Tri godine od nestanka Maddie nova snimka Slika nije dostupna Osumnjičeni pedofil tvrdi da nikada nije u živo vidio Maddie

Madeleinena majka Kate također se pojavljuje u dokumentarcu i govori kako se nada da će pronaći kćer. Obitelj Maddie uoči dvogodišnjenice njezina nestanka objavila je ilustaciju kako bi djevojica izgledala danas, u dobi od šest godina. Ilustracija, napravljena u američkom nacionalnom centru za nestalu djecu, prvi je put objavljena nedavno na taleviziji.