Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako naljutiti H. Clinton?

VIDEO: 'Nije moj muž državni tajnik, nego ja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obično staložena u javnim istupima, američka državna tajnica Hillary Clinton izgalamila se na studenta iz Konga koji ju je pitao za mišljenje njezina supruga o jednom vanjskopolitičkom pitanju odgovorivši mu: ‘Nije moj suprug državni tajnik, nego ja!’.

‘Želite da vam kažem što moj suprug misli?’, ljutito je odgovorila Clinton kada ju je student sa sveučilišta u Kinshasi pitao što bivši američki predsjednik Bill Clinton misli o sporazumu između Kine i Demokratske Republike Kongo. ‘Ako želite moje mišljenje, reći ću vam ga. Neću prenositi mišljenja svoga supruga’, rekla je Clinton ne iznoseći dalje svoj stav o sporazumu ‘minerali za infrastrukturu’ između Kine i DR Konga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Višednevni posjet Josipović putuje u SAD na sastanak s Bidenom i Hilarry Clinton Slika nije dostupna Zabuna ili nešto drugo? VIDEO: Gaf Hillary Clinton - poljubila japansku caricu

>> VIDEO: Rasplesala se Hillary Clinton

Zasjenio Hillary

Bivši američki predsjednik u diplomatskom je smislu ovoga tjedna zasjenio svoju suprugu. Na dan kada je ona otputovala u 11-dnevni posjet Africi, Bill Clinton je bio u tajnoj misiji u Sjevernoj Koreji i ishodio puštanje na slobodu dviju američkih novinarki. Clinton je nakon toga rekla kako joj je laknulo što je misija bila uspješna, ali je jasno dala do znanja da je to bila humanitarna akcija koja nema nikakve veze s njezinim naporima za oživljavanje zastalih nuklearnih pregovora. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene