Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvuci afričke glazbe

VIDEO: Rasplesala se Hillary Clinton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak dva puta rasplesala se američka državna tajnica Hillary Clinton tijekom posjeta Južnoj Africi. Napredovanje projekta izgradnje kuća, koji su bili povod njezina boravka ondje, toliko su je oraspoložili da nije mogla odoljeti afričkoj glazbi.

Provjeravajući projekt izgradnje kuća Hillary Clinton, pomogla je u gradnji kuća te je posadila drvo u predgrađu Cape Towna u Južnoj Africi, prenose agencije. Na mjesto gdje je 1997. godine, kada je bila prva dama započela projekt gradnje kuća stigla je turističkim autobusom. Pozdravio ju je marimba band, a bivša prva dama zaplesala s prisutnima koji su uzvikivali 'Viva Hillary, Viva!'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabuna ili nešto drugo? VIDEO: Gaf Hillary Clinton - poljubila japansku caricu Slika nije dostupna Jandroković zadovoljan nakon susreta s Hillary Clinton Ova godina je ključna za RH: Dođite na Croatia Summit!

U posljednjih 12 godina, koliko traje projekt, limene straćare zamijenjene su stotinama kuća. Budući da se u naselju još uvijek nalazi nekoliko limenih kućica, projekt se nastavlja, a Clinton je na licu mjesta za izgradnju kuća uložila simboličnih 50 dolara.

Rasplesanu Hillary Clinton u dobrom društvu možete pogledati u priloženom videu.

Sviđa li vam se rasplesana Hillary?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene