Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na benzinskoj postaji

VIDEO Mirno ušetao i sve šokirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan trenutak zabilježile su nazorne kamere jedne novozelandske benzinske postaje. Muškarac je prebačen u bolnicu gdje su mu izvadili šipku iz glave, a policija traga za napadačima.

Nevjerojatan trenutak zabilježile su nadzorne kamere jedne novozelandske benzinske postaje. U njezine prostorije u subotu je mirno ušetao muškarac sa željeznom šipkom zabodenom u glavu i zatražio pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je" Policija traži pomoć građana U Zagrebu Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži i treba pomoć građana

23-godišnjem Adamu Armitageu krv se slijevala niz glavu kada je prišao blagajnici i rekao joj da je upravo napadnut. Komad željeza pridržavao je rukom. Vlasnik benzinske postaje Lester Gray rekao je da je muškarac izgledao kao da na sebi ima kostim za Noć vještica, ali sve je bilo itekako stvarno.

FOTO Nevjerojatno što je dječak (10) preživio!

Jedan od svjedoka ovog bizarnog trenutka rekao je da je muškarac bio prilično smiren i zbog šipke se nije izbezumio. Bio je svjestan da ju ne smije pokušavati iščupati, piše NY Daily News.

Prevezen je u lokalnu bolnicu gdje su mu uklonili šipku nakon čega je prevezen u bolnicu Waikato. Prema pisanju lokalnih medija, njegovo stanje i dalje je ozbiljno, a policija još uvijek istražuje napad i traži osumnjičene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene