Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici u čudu

FOTO Nevjerojatno što je dječak (10) preživio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnji dječak iz Brazila preživio je pad s drveta na metalnu šipku dugu 60 centimetara, koja mu je probila dio torza ispod lijevog pazuha i izašla nekoliko centimetara ispod desnog uha.

Brazilski liječnici smatraju kako je pravo čudo što je Weverton Silva (10) preživio tako stravičnu ozljedu. "Pravo je čudo da nije poginuo", rekao je za brazilsku Globo TV liječnik Rodrigo Chicralla.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Šipka je promašila srce i aortu za svega nekoliko milimetara. Dječak se igrao na grani drveta guave, kad je ista pukla pod njegovom težinom. Dječak je pao na zid iz kojeg su virile metalne šipke.

Traktor pao na bus: U stravičnoj nesreći poginulo 14 ljudi

Incident se dogodio prošlog tjedna, a dječak se u međuvremenu u potpunosti oporavio. U bolnicu je prebačen nakon što su vatrogasci prepili šipku sa zida, a liječnicima je trebalo pet sati da je odstrane iz njegovog tijela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene