Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krokodil koji je viđen u australskoj močvari samo nekoliko trenutaka nakon što je nestala 11- godišnja djevojčica, osumnjičen je za napad i ubojstvo, izjavila je policija.


Ako se dokaže da je djevojčicu zaista ubio krokodil, bit će to drugi takav napad u sjevernoj Australiji u posljednjih pet dana. Djevojčica je plivala s još troje djece u močvari, u predgrađu grada Darwina, kada je nastala. Jedno dijete reklo je kako je vidjelo krokodilov rep na mjestu gdje je djevojčica nestala.

Šef policije dodao je kako se intenzivno radi na istraživanju slučaja kao i najgoreg mogućeg scenarija. Policija surađuje s lovočuvarima kako bi se locirala životinja ili tijelo nestale djevojčice. Potraga u nedjelju navečer i danas ujutro nažalost nije donijela rezultate. No policija je pronašla hlačice oko 70 metara od mjesta na kojem je djevojčica nestala. Nekoliko sati kasnije pronađeni su ljudski ostaci, no tek uz pomoć DNK testa moći će se sigurno utvrditi jeli zaista riječ o nestaloj djevojčici.

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica Slika nije dostupna Misteriozan poziv ključan u rješavanju slučaja nestanka Maddy McCain?

Samo mjesec dana prije nestao je 5-godišnji dječak, a policija je potvrdila napad krokodila nakon što su njegovom želucu pronađeni ostaci djeteta. Populacija krokodila prilično se raširila u tropskim područjima sjeverne Australije otkako su zakonom zaštićeni 1971.