Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni ljudski ostaci

VIDEO: Krokodil osumnjičen za nestanak 11-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil koji je viđen u australskoj močvari samo nekoliko trenutaka nakon što je nestala 11- godišnja djevojčica, osumnjičen je za napad i ubojstvo, izjavila je policija.

Ako se dokaže da je djevojčicu zaista ubio krokodil, bit će to drugi takav napad u sjevernoj Australiji u posljednjih pet dana. Djevojčica je plivala s još troje djece u močvari, u predgrađu grada Darwina, kada je nastala. Jedno dijete reklo je kako je vidjelo krokodilov rep na mjestu gdje je djevojčica nestala.

Pročitajte i ovo Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke Ilustracija Potvrdili iz GSS-a Pronađena djevojčica koja je u ponedjeljak nestala u Gornjem Vakufu

Šef policije dodao je kako se intenzivno radi na istraživanju slučaja kao i najgoreg mogućeg scenarija. Policija surađuje s lovočuvarima kako bi se locirala životinja ili tijelo nestale djevojčice. Potraga u nedjelju navečer i danas ujutro nažalost nije donijela rezultate. No policija je pronašla hlačice oko 70 metara od mjesta na kojem je djevojčica nestala. Nekoliko sati kasnije pronađeni su ljudski ostaci, no tek uz pomoć DNK testa moći će se sigurno utvrditi jeli zaista riječ o nestaloj djevojčici.

Samo mjesec dana prije nestao je 5-godišnji dječak, a policija je potvrdila napad krokodila nakon što su njegovom želucu pronađeni ostaci djeteta. Populacija krokodila prilično se raširila u tropskim područjima sjeverne Australije otkako su zakonom zaštićeni 1971.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene