Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIje terorist

VIDEO: Iz aviona izbačen putnik koji je remetio red i mir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke federalne vlasti izviestile su kako je putnik zrakoplova koji je remetio red za vrijeme leta, oslobođen i protiv njega nije podignuta kaznena prijava.

FBI tvrdi kako muškarac koji je remetio red nije povezan s terorističkim ili bilo kakvim drugim ekstremnim grupama, piše APTN.  Vlasti su izvijestile kako je avion ipak sletio prije nego što je trebao, zbog mjera sigurnosti. Iz glasnogovorništva  američke zrakoplovne službe kažu kako putnik nije želio surađivati s posadom, no nisu naveli detalje o događaju koji se jučer zbio u avionu na letu 39. 

Pročitajte i ovo Otvorio vrata aviona u letu, ilustracija - 4 Brzo prizemljen Najgora noćna mora: Putnik za vrijeme leta otvorio vrata zrakoplova - To vam je mrtvi kaos! Ilustracija Preusmjeren let Putnik u avionu imao skalpel: "Prijetio je da će izbosti ljude"

Avion je prevozio 231 putnika i 10 članova posade. Nakon incidenta, zrakoplov je sletio u Portlandu i gdje je izveden nemirni putnik. Protiv njega nije pokrenuta kaznena prijava. Akcija je provedena u skladu s novim pojačanim mjerama sigurnosti koje su nastupile nakon što je Nigerijac pokušao eksplozivom raznijeti avion.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene