Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjeveroistok Italije

VIDEO Iz automobila snimio razoran tornado kako ruši sve oko sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažan toprnado poharao je područje oko talijanskog grada Milana, a njegovu razornu snagu kamerom je uspio snimiti jedan vozač.

Gradić Cavenago di Brianza, koji se nalazi 25 kilometara sjeveroistočno od Milana, poharao je tornado. Amaterska snimka zabilježila je trenutak u kojem se tornado približio naseljenom području i ostavio trag uništenja iza sebe.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo Tuča u Višnjanu - 1 Naslage leda Jaka tuča ponegdje poput snijega zabijelila dio Istre: "Padala je oko pola sata"

>> VIDEO Snimljen 'nuklearni' tornado u Rusiji

>> 'Pakleni' tornado tek je početak, slijedi i ekstremna sezona uragana

Prošao je i kroz industrijsko područje, na kojem je u potpunosti uništio više objekata. 'Vidio sam kako ide prema meni, jer sam vidio kako objekti lete ispred mene, a onda ga više nisam pratila', rekla je lokalna mještanka, a prenosi agencija AP.

Tornado je prošao kroz centar gradića i porušio i nekoliko stabala te oštetio više kuća. Iako je materijalna šteta velika, nitko u nevremenu nije stradao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene