Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanka Gemma Ryan ima problema sa suzdržavanjem bijesa što je na svojoj koži osjetio Phil Burke, noćni voditelj hotela u Mancesteru.


23-godišnjoj Gemmi teško se suzdržati od fizičkog napada i histeričnih ispada ako nije sve po njezinom, piše Daily Mail. Njezin zadnji ispad zabilježila je nadzorna kamera hotela.

Vezani članci Pucnjava u Atlanti Jesu li napadi u Atlanti motivirani mržnjom prema Azijatima zbog pandemije ili zbog ovisnosti o seksu? Napad na ženu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Policija traži napadača: Muškarac Britanki slomio nos u središtu Splita

Svađa je počela nakon što je osoblje hotela postalo sumnjičavo prema Gemmi koja nije znala puno ime osobe kod koje je tvrdila da ide. Gemma je izgubila strpljenje i počela vrijeđati zaposlenike hotela i udarati ih šakama, a najgore je prošao 41-godišnji Phil.

'Bio sam na trećem katu kada sam čuo buku u prizemlju točnije, kada sam čuo ženu koja se iživljava nad hotelskim osobljem. Sišao sam i pokušao ju smiriti, no ona me uopće nije slušala već me stala udarati po prsima te me odjednom vrhom štikle iz sve snage udarila u prepone', ispričao je Phil koji zbog ozljede mora na operaciju.

Po Gemmu je nakon incidenta došlo čak osam policajaca koji su ju uspjeli svladati i odvesti u postaju. Sud ju je proglasio krivom te zabranio približavanje Philu. Dobila je i 150 sati društveno korisnog rada.