Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne može kontrolirati bijes

VIDEO: Histerična žena napala štiklom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Gemma Ryan ima problema sa suzdržavanjem bijesa što je na svojoj koži osjetio Phil Burke, noćni voditelj hotela u Mancesteru.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate

23-godišnjoj Gemmi teško se suzdržati od fizičkog napada i histeričnih ispada ako nije sve po njezinom, piše Daily Mail. Njezin zadnji ispad zabilježila je nadzorna kamera hotela.

Svađa je počela nakon što je osoblje hotela postalo sumnjičavo prema Gemmi koja nije znala puno ime osobe kod koje je tvrdila da ide. Gemma je izgubila strpljenje i počela vrijeđati zaposlenike hotela i udarati ih šakama, a najgore je prošao 41-godišnji Phil.

'Bio sam na trećem katu kada sam čuo buku u prizemlju točnije, kada sam čuo ženu koja se iživljava nad hotelskim osobljem. Sišao sam i pokušao ju smiriti, no ona me uopće nije slušala već me stala udarati po prsima te me odjednom vrhom štikle iz sve snage udarila u prepone', ispričao je Phil koji zbog ozljede mora na operaciju.

Po Gemmu je nakon incidenta došlo čak osam policajaca koji su ju uspjeli svladati i odvesti u postaju. Sud ju je proglasio krivom te zabranio približavanje Philu. Dobila je i 150 sati društveno korisnog rada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene