Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasni pothvat

VIDEO Gliserom se zaletjeli u pijavicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica su se ribiča brodicom zajurila u pijavicu koja se u njihovoj blizini naglo stvorila. Objavili su i snimku opasnog pothvata.

Tijekom lova na škampe u vodama blizu američke savezne države Floride, dvojica ribiča iz brodice su uočila čak pet opasnih pijavica, koje su se iz niskih oblaka spustile sve do morske površine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije izdržao VIDEO Tragedija dotukla reportera: Rasplakao se tijekom javljanja uživo Slika nije dostupna Šokantno VIDEO Pakleni tornado izbliza: Snimka iz samog središta vrtloga!

>> FOTO Zahladilo u Hrvatskoj: U Puli zamijećeno 5 pijavica

Iako je situacija bila prilično opasna i potencijalno pogibeljna, Kevin Johnsen i Aaron Osters brodicom su se zajurili u jedan od vrtloga, a sve su pritom i snimili. S njima je na plovilu bio i pas.

Associated Press prenosi izjavu glasnogovornika američke Nacionalne službe za vremensku prognozu (NWS) Adama Futtermana koji kaže da njegova institucija ni u kojem slučaju ne podupire lov na pijavice. Dodao je da je u takvim situacijama najbolje skloniti se na sigurno i javiti NWS-u što se dogodilo.

Pijavice na moru su uobičajena pojava u Floridi, ali snimke lova na njih su ipak nešto rjeđa pojava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene