Grupa od najmanje osam zatvorenika iz zatvora Idrizovo u Sjevernoj Makedoniji pripremala se za bijeg iz zatvora te odlučila iskopati tunel.

Galerija Tunel ispod zatvora Tunel ispod zatvora Tunel ispod zatvora +0 Tunel ispod zatvora

Kako je izvijestilo makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova, u suradnji s drugim odjelima spriječili su organizirani bijeg iz zatvora u Idrizovu.

Ministarstvo unutarnjih poslova dobilo je informaciju da se skupina od najmanje osam zatvorenika koji se nalaze na izdržavanju kazne zatvora, a osuđeni su za teška kaznena djela od deset godina do doživotnog zatvora, spremaju na bijeg iz zatvora.

Ryan Clark Monstrum za silovanje djece dobio 35 godina zatvora: Nakon izlaska na slobodu bit će kemijski kastriran

Ilustracija Novinaru zapalili kuću: Bivši dužnosnik Vučićeve stranke dobio pet godina zatvora

Nakon dostavljene informacije policija je provjerila mjesto koje je naznačeno kao potencijalni tunel te je utvrđeno postojanje iskopanog tunela u dužini od 40-ak metara. Tunel se nalazi uz objekt koji je korišten za odlaganje ugljena uz ženski odjel na dubini od oko jednog metra te promjera oko 80 centimetara. 

U tunelu je pronađeno nekoliko plastičnih košara za koje su bili privezani konopi kojima se izvlačila iskopana zemlja te električni kabel sa žaruljom koja je služila za osvjetljavanje tunela.

Saborski zastupnik Tomislav Saucha (Foto: Dnevnik.hr) Vrhovni sud potvrdio presudu: Saucha mora u zatvor na tri godine, a Zeljko na četiri i pol godine

Kako je makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova poručilo, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom poduzimaju dodatne mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju slučaja.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju