Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija u Sj. Makedoniji

VIDEO/FOTO Pogledajte pokušaj filmskog bijega iz zatvora: Opasni kriminalci iskopali tunel dugačak 40 metara, ali...

Tunel ispod zatvora
Tunel ispod zatvora MUP Makedonije
Aktualno Galerija Tunel ispod zatvora Tunel ispod zatvora Foto: MUP Makedonije Tunel ispod zatvora Tunel ispod zatvora Foto: MUP Makedonije Tunel ispod zatvora Tunel ispod zatvora Foto: MUP Makedonije +0 Tunel ispod zatvora Galerija 1/4 >>
Grupa od najmanje osam zatvorenika iz zatvora Idrizovo u Sjevernoj Makedoniji pripremala se za bijeg iz zatvora te odlučila iskopati tunel.

Kako je izvijestilo makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova, u suradnji s drugim odjelima spriječili su organizirani bijeg iz zatvora u Idrizovu.

Ministarstvo unutarnjih poslova dobilo je informaciju da se skupina od najmanje osam zatvorenika koji se nalaze na izdržavanju kazne zatvora, a osuđeni su za teška kaznena djela od deset godina do doživotnog zatvora, spremaju na bijeg iz zatvora.

Pročitajte i ovo Ryan Clark Pedofil priznao krivicu Monstrum za silovanje djece dobio 35 godina zatvora: Nakon izlaska na slobodu bit će kemijski kastriran

Pročitajte i ovo Ilustracija NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Novinaru zapalili kuću: Bivši dužnosnik Vučićeve stranke dobio pet godina zatvora

Nakon dostavljene informacije policija je provjerila mjesto koje je naznačeno kao potencijalni tunel te je utvrđeno postojanje iskopanog tunela u dužini od 40-ak metara. Tunel se nalazi uz objekt koji je korišten za odlaganje ugljena uz ženski odjel na dubini od oko jednog metra te promjera oko 80 centimetara. 

U tunelu je pronađeno nekoliko plastičnih košara za koje su bili privezani konopi kojima se izvlačila iskopana zemlja te električni kabel sa žaruljom koja je služila za osvjetljavanje tunela.

Pročitajte i ovo Saborski zastupnik Tomislav Saucha (Foto: Dnevnik.hr) Odbijene žalbe Vrhovni sud potvrdio presudu: Saucha mora u zatvor na tri godine, a Zeljko na četiri i pol godine

Kako je makedonsko Ministarstvo unutarnjih poslova poručilo, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom poduzimaju dodatne mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju slučaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene