Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve prenosila televizija

VIDEO Dramatična policijska potjera UŽIVO završila eksplozijom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je posumnjala da je vozač crvenog Forda mrtav pijan pa su se dali u potjeru za njim. U jednom se trenutku automobil njihove 'lovine' zanio, udario u zaštitnu ogradu i eksplodirao. Vozač je preživio.

Velika policijska potjera za muškarcem koji je za upravljač svog crvenog Forda sjeo pijan završila je eksplozivno. Kao što je to uobičajeno u Los Angelesu, lokalna je televizija KTLA oko 22:30 prekinula redoviti program kako bi potjeru emitirala uživo iz helikoptera.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

>> Policajci u potjeri za kolegom ubojicom upucali nevine ljude!

No, jedva minutu nakon uključenja u program uživo, gledatelji su imali priliku vidjeti uistinu šokantan kraj potjere. Pijani je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zanio se udesno, a auto je nakon žestokog udara u zaštitnu ogradu autoceste eksplodirao.

Vozač imao sreće

Srećom po pijanca, za njim je jurilo dovoljno policijskih vozila tako da su i bez pomoći vatrogasaca ubrzo uspjeli ugasiti vatru i unesrećenog vozača izvući živog. Prebačen je u najbližu bolnicu gdje se trenutno oporavlja.

Policija je najavila da mu slijedi nekoliko prekršajnih, a moguće i kaznenih prijava.

Šokantnu snimku pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene