Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od dva tjedna

VIDEO: Djevojčica kiše 12.000 puta na dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zimsko vrijeme kada haraju virusi i prehlade kihanje ne bi trebalo biti ništa neobično. No kada kihnete oko 12.000 puta na dan, onda je stanje već zabrinjavajuće. Upravo se to događa 12-godišnjoj Lauren Johnson iz Virginije.

Lauren već više od dva tjedna pati od napadaja kihanja. Sve je počelo s najobičnijom prehladom koja je u međuvremenu prošla, no kihanje - nije. 'Mislila sam da će i to uskoro proći, no prošlo je već dva tjedna i nema pomaka. Kihnem osam do devet puta u minuti', kazala je Lauren. Stanje je ozbiljno, kihnuti oko 12.000 puta na dan nije ni jednostavno ni bezopasno, pa već neko vrijeme ne ide ni u školu. Sve što njezini kolege u međuvremenu rade Lauren nadoknađuje kod kuće. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

>> Alergije sve češće, nema lijeka

Njezina majka Lynn odvela ju je već kod šest različitih liječnika. 'Nitko u biti ne zna kako je liječiti, što bi moglo upaliti da to nesnosno kihanje prestane. Neki savjeti koje smo dobili su upalili, ali samo na kratko. kihanje se opet vratilo', kazala je očajna gđa. Johnson. Srećom, ipak ima perioda kad se Lauren odmori od kihanja. Dok spava naime, uopće ne kiše.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene