Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vukao ga 10 km

VIDEO Zabio se autom u kamion - Nevjerojatno što je policija pronašla u njemu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ušmrkanog i neosvještenog u Porscheu kojeg je kamion vukao desetak kilometara, policija je ulovila jednog od najvećih dilera.

Pošmrkavši uobičajenu dozu kokaina, diler Zhen Yin sjeo je u svoj novi Porsche i u autu punom droge krenuo prijatelju. Nije ni slutio što će se tada dogoditi, a sve su zabilježile kamere, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Zaplijenjena droga U Nizozemskoj Pala krijumčarska skupina: U kutije s bananama sakrili gotovo osam tona kokaina

Kamera u jednom kamionu snimila je bizarne trenutke u kojem drugi kamion vuče skupocjeni Porsche po brzoj cesti u kineskoj provinciji Jiangxi.

A evo što je prethodilo ovom trenutku - diler Zhen Yin (32) onesvijestio se za volanom Porsche te zakačio za kamion koji ga je potom vukao desetak kilometara.

Laboratorij za proizvodnju metha otkriven u naselju za umirovljenike

'Prilazili smo Porscheu straga i sjećam se da sam pomislio da je preblizu kamionu. A onda sam vidio da je zakačen za kamion. Vozač je očito bio u nesvjesti i nisam znao je li mrtav ili spava. Onda sam počeo trubiti kako bih ga probudio i upozorio vozača kamiona što se događa', ispričao je vozač kamiona koji je snimio događaj, Jian Yeh (45).

Vozač kamiona koji je vukao Porsche, Xiong Feng (45) kaže kako je shvatio da se nešto neobično događa tek kada je čuo trubu svog kolege.

Ovaj događaj komentirala je i policija. 'Kada su policajci stigli na mjesto događaja, ne samo da su pronašli dilera kojeg su dugo tražili, već je i njegov auto bio pun kokaina. To što se ušmrkan onesvijestio u autu punom kokaina osigurat će da ga se zatvori na dugo vremena', rekli su u policiji.

Prema kineskom zakonu, Yinu prijeti i smrtna kazna!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene