Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diler-penzioner

Breaking Bad Live: Laboratorij za proizvodnju metha otkriven u naselju za umirovljenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robert Short (64) živi u naselju za umrivoljenike u Kaliforniji, ima laboratorij za proizvodnju metamfetamina kojeg i dila.

Kao iz scene hit serije Breaking Bad, jedan je muškarac uhićen jer je imao laboratorij za proizvodnju metamfetamina u stanu koji je smješten u naselju za umirovljenike u Kaliforniji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Subotica U Srbiji uhićen Hrvat: Pronašli mu drogu, a otprije je poznat po maltretiranju i nasilju Uhićeni diler Na jedrilici S gotovo tri tone kokaina pao 70-godišnji narkobos iz Srbije, stručnjak poručuje: "Čini mi se da je akcija prerano prekinuta"

Robert Short (64), kako prenosi Metro, imao je kod sebe 124 grama crystal metha, plastične vrećice i preciznu vagu, kada ga je zaustavila policija.

Nakon toga, pretražili su mu stan u kojem su pronašli dio malog laboratorija za proizvodnju metha. U stanu je bilo i 226 grama te droge čija se vrijednost na ulici procjenjuje na tisuću funta, a pronađena je i određena količina heroina. Short je bio na uvjetnoj jer je već kažnjen za prepordaju droge.

VIDEO Kao u filmu: Helikopterima i čamcima zaplijenili 3 TONE droge


'Kada su policijaci pretražili njegov automobil, pronašli su 124 grama metamfetamina, što je jako puno, tako da su zaključili da je sigurno diler. Prilično je šokantno da tako star čovjek prodaje i proizvodi drogu, no s druge strane, radio je to na idealnom mjestu. Tko bi posumnjao da se tako nešto događa u umirovljeničkom naselju', kazao je Joe Gomez iz Fresna za ABC 30 Action News.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene