Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv Obame

VIDEO: Chuck Norris upozorio Amerikance na 1.000 godina tame!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualnog američkog predsjednika Baracka Obamu čekaju teški izbori. Glas protiv njega, i to javno, pustio je legendarni Chuck Norris, sa svojom suprugom.

Popularni 'Walker, teksaški rendžer' podržava Mitta Romneyja i vjeruje kako se SAD nalaze na velikoj prekretnici te sa suprugom Genom smatra da ako Amerikanci ne učine nešto na nadolazećim izborima, čeka ih 1.000 godina tame.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin "Neće proći nekažnjeno" Snažan udarac iz Moskve: 500 ljudi završilo je na ovom popisu, među njima i bivši predsjednik Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku

>> Chuck Norris: Ne želim homoseksualce u izviđačima!

'Ako pogledamo natrag u našu povijest jasno je da su naša velika zemlja i naša sloboda napadnute. Nalazimo se na prekretnici i, vrlo vjerojatno, zemlja koju znamo i volimo, bit će zauvijek izgubljena ako ne promijenimo smjer kojim ona ide', istaknuo je Norris, prenoseći poruku Amerikancima u dvominutnom videu.

Njegova supruga Gena citirala je pak bivšeg američkog predsjednika Reagana. 'Vi i ja imamo sastanak sa sudbinom. Za našu ćemo djecu sačuvati posljednju nadu o čovjeku na zemlji, ili ćemo ih osuditi na prvi korak prema 1.000 godina tame', poručila je Gena Norris.

Pogledajte poruku Norrisa i njegove supruge Amerikancima u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebooka 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene