Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomahnitala životinja

VIDEO: Bizon uletio u selo, ubio jednu te ranio šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divlji bizon zalutao je u jedno indijsko selo te usmrtio jednu i ranio šest osoba.

Životinja je u selo Dalsingpara zalutala tijekom jučerašnjeg dana, a čim je ušla u selo, počeo je kaos. Bizon je stao rušiti sve pred sobom i napadati seljane, a muškarca, koji je stajao ispred svoje kuće, probo je rogovima i usmrtio ga na licu mjesta, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

Preostalih šestero ozlijeđenih seljana prebačeno je u obližnju bolnicu te se nalaze u stabilnom stanju. Seljani su rekli kako je bizon u selo ušao oko 5.30 sati ujutro po lokalnom vremenu, a divljao je po selu sve do dolaska policije i rendžera iz obližnjeg rezervata, koji su ga uspavali i kamionom prebacili u šumski rezervat Chilapata.

'Majka se taman spremala u kupaonicu, kad je uletio bizon i napao ju. Ja sam počela vrištati, a da nisam, bizon bi ju sigurno nasmrt probo rogovima', kazala je djevojčica Priyanka Saha.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene