Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Divlji bizon zalutao je u jedno indijsko selo te usmrtio jednu i ranio šest osoba.


Životinja je u selo Dalsingpara zalutala tijekom jučerašnjeg dana, a čim je ušla u selo, počeo je kaos. Bizon je stao rušiti sve pred sobom i napadati seljane, a muškarca, koji je stajao ispred svoje kuće, probo je rogovima i usmrtio ga na licu mjesta, prenosi Reuters.

Vezani članci Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama'' Policija, ilustracija - 2 Troje mladih kralo u riječkom trgovačkom centru pa ozlijedili zaštitara koji ih je pokušao zaustaviti

Preostalih šestero ozlijeđenih seljana prebačeno je u obližnju bolnicu te se nalaze u stabilnom stanju. Seljani su rekli kako je bizon u selo ušao oko 5.30 sati ujutro po lokalnom vremenu, a divljao je po selu sve do dolaska policije i rendžera iz obližnjeg rezervata, koji su ga uspavali i kamionom prebacili u šumski rezervat Chilapata.

'Majka se taman spremala u kupaonicu, kad je uletio bizon i napao ju. Ja sam počela vrištati, a da nisam, bizon bi ju sigurno nasmrt probo rogovima', kazala je djevojčica Priyanka Saha.