Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Divlji bizon zalutao je u jedno indijsko selo te usmrtio jednu i ranio šest osoba.


Životinja je u selo Dalsingpara zalutala tijekom jučerašnjeg dana, a čim je ušla u selo, počeo je kaos. Bizon je stao rušiti sve pred sobom i napadati seljane, a muškarca, koji je stajao ispred svoje kuće, probo je rogovima i usmrtio ga na licu mjesta, prenosi Reuters.

Vezani članci Nizozemska policija (Foto: AFP) VIDEO Užas u Nizozemskoj: Samostrelom s balkona pucao po ljudima, ubio dvoje. Policija ranila napadača Zabijen nož u stol Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem pa ga zabio u stol. Svladao ga bivši pripadnik ATJ Lučko

Preostalih šestero ozlijeđenih seljana prebačeno je u obližnju bolnicu te se nalaze u stabilnom stanju. Seljani su rekli kako je bizon u selo ušao oko 5.30 sati ujutro po lokalnom vremenu, a divljao je po selu sve do dolaska policije i rendžera iz obližnjeg rezervata, koji su ga uspavali i kamionom prebacili u šumski rezervat Chilapata.

'Majka se taman spremala u kupaonicu, kad je uletio bizon i napao ju. Ja sam počela vrištati, a da nisam, bizon bi ju sigurno nasmrt probo rogovima', kazala je djevojčica Priyanka Saha.