Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog pranja novca

VIDEO: Bivšoj prvoj dami prijeti 17 i pol godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prva dana Tajvana Wu Shu-chen primljena je u zatvorsku bolnicu gdje će se ocijeniti je li sposobna započeti zatvorsku kaznu od 17 i pol godina.

Wu je zajedno sa suprugom, bivšim predsjednikom Tajvana Chen Shui-bianom osuđena u prosincu zbog pranja novca. Prva dama prevarantica jako je lošeg zdravlja i prikovana je za kolica još od 1980. godina kada je imala prometnu nesreću.

Pročitajte i ovo Muškarac u bazenu za vrijeme potresa hit na mrežama VIDEO Ovo je nestvarno! Udario najjači potres u zadnjih 25 godina, sve se ruši, a on u bazenu Snimke potresa na autocesti užas na Tajvanu VIDEO Jezivi prizori potresa na autocesti: Vozila su doslovce poskakivala

>> Bivši predsjednik zbog korupcije osuđen na 19 godina zatvora

'Moja majka je veoma zahvalna svima na brizi, no trenutno ne možemo učiniti puno toga za nju. Jedino možemo zamoliti Boga da je zaštiti i nadati se da će sve proći glatko', kazao je sin Chen Chih-chung koji ju je dopratio na pregled. Ukoliko liječnici ustanove da je spremna na izdržavanje kazne, Wu će biti prva zatvorena bivša prva dama Tajvana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene