Birmingham
Birmingham Foto: Oli SCARFF / AFP

Jedna je osoba preminula, a sedam je ranjeno, od kojih dvoje teže, u napadu nožem u nedjelju rano u jutro u engleskom gradu Birminghamu, objavila je policija na Twitteru.


Otvorena je istraga ubojstva. Policija je objavila da su se napadi dogodili nakon ponoći od 00,30 do 2,20 sati i da su povezani. Preminuo je muškarac, a dvije teže ozlijeđene osobe su muškarac i žena.

Vezani članci Korona u Njemačkoj Njemačka donijela važne odluke za dvije dalmatinske županije Velika Britanija, koronavirus Stanje sve ozbiljnije: Na dva tjedna zatvaraju pubove, restorane i barove, članovi različitih kućanstava više se neće smjeti posjećivati

"Možemo potvrditi da smo pola sata iza ponoći pozvani zbog napada nožem u središtu Birminghama", objavila je u tvitu policija.

"Odmah smo se odazvali zajedno sa službom hitne pomoći. Više napada nožem ubrzo nakon toga prijavljeno je na tom području."

Nema informacija ni o pozadini tih napada ili identitetu umiješanih. Policija je pozvala građane na smirenost i oprez te da se drže dalje od područja napada koje je ogradila.