Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Facebook odbio ukloniti video

UŽAS: Strpali mačku u kantu, zapalili je i gledali kako umire

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je odbio ukloniti video snimku svirepog ubojstva mačke, koju su dvojica muškaraca polila zapaljivom tekućinom i zapalila. Društvena mreža tvrdi da snimka nije u suprotnosti s pravilima Facebooka.

Čak 14.000 korisnika koji su pogledali video snimku spaljivanja žive mačke u plastičnoj kanti bez dvojbe smatra da je video odvratan i krajnje neprimjeren te da bi ga se trebalo ukloniti.

Pročitajte i ovo Uhićeni Splićanin imao je i dva vuka (ilustracija) Užas u Dalmaciji Uhićen Splićanin koji je držao 67 pasa i dva vuka: Doznajemo zašto zvijeri ne mogu natrag u prirodu Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima

Na toj šokantnoj snimci, dvojica neidentificiranih muškaraca muče mašku, trpaju je u kantu i polijevaju zapaljivom tekućinom, nakon čega je i pale.

'Pretukli su mi mačka jer sliči na Hitlera!'

Mačka uspijeva pravrnuti kantu i izaći, ali sva u plamenu ne može pobjeći. Dok se valja po podu boreći se za život i pokušavajući ugasiti plamen, jedan od dvojice spomenutih muškaraca je i dalje polijeva zapaljivom tekućinom.

Dok nesretna životinja kolabira pod plamenom, drugi je gura nogom, a prvi polijeva i posljednje kapi zapaljive tekućine po njoj. Da agonija bude neizdrživa, čak i kad plamen utihne, nesretna životinja se još uvijek muči i hvata zrak, prenosi Daily Mail.

Video završava tako da dvojica muškaraca stavljaju preko nje plastičnu vreću. Video nećemo prenositi, a zasad informacija o bilo kakvim posljedicama po počinitelje ili korisnika koji je postavio video na Facebook, nema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene