Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petorica dječaka optužena su za silovanje djevojčice od 13 godina. Policija iz West Yorshirea priopćila je kako se radi o dvojici dječaka od 13 te trojici od 14 godina.


Jedan je 13-godišnjak i 14-godišnjak optužćen po dvjema točkama za silovanje djeteta mlađg od 13 godina. Drugog se 13-godišnjaka tereti po točki za silovanje djeteta ispod 13 godina i fizički napad. Ostala dvojica 14-godišnjaka optuženi su za silovanje djeteta ispod 13 godina.

Strava kod Vinkovaca: Zavezali djevojku za stolac i grupno je silovali?

Vezani članci Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Dražen Bošnjaković o odluci zadarskog suda: "Sve što je objavljeno o ovome zaista zvuči vrlo loše. I sudac je primio ozbiljne prijetnje" Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) Ministarstvo pravosuđa o slučaju silovanja kod Zadra: "S osobitom pozornošću ćemo pratiti tijek postupka i odluke"

Sve se optužbe odnose na dva incidenta za koje se navodi da su se dogodila u srpnju prošle godine u području Calderdalea, prenosi news.sky.

Ovi su maloljetni monstrumi iz zatvora pušteni uz jamčevinu, a 20. kolovoza počinje im se suditi na sudu za mladež u Calderdaleu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook