Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Crnom moru

Uz tursku obalu potonuo brod, nestalo deset članova posade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni brod potonuo je u Crnome moru uz tursku obalu i nestalo je deset od 12 članova posade, objavili su turski mediji.

Brod Vera pod kambodžanskom zastavom, s posadom od 12 Poljaka plovio je iz Rusije u tursku egejsku luku Aliagu, a potonuo je u oluji kilometar i pol od luke Zonguldaka, objavio je CNN Turk. Dvojica članova posade spašena su i odvedena u bolnicu, a televizija je objavila i da obalna straža i policija još traže desetoricu nestalih.

Tursku je prošloga tjedna pogodilo veliko nevrijeme s mnogo snijega, a u utorak je izdano upozorenje da će na dijelovima Mramornoga, Crnoga i Egejskoga mora puhati vjetar orkanske snage, objavio je brodar.

Tjesnac Bospor, važan morski pravac kroz Istanbul zatvoren je u utorak za plovidbu zbog loše vidljivosti izazvane snijegom, objavila je obalna straža. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Mozambiku Bježali od epidemije, ukrcali se na brod koji je potonuo, poginulo više od 90 ljudi Slika nije dostupna 24 osobe poginule Očevici strašne nesreće - 'Mrtva tijela su bila posvuda. Bebe, djeca...'

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene