Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplanirali stravično ubojstvo

Urotili se žena, ljubavnica, njezin brat, suprug...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urota koja je rezultirala stravičnim ubojstvom potresla je Srbiju. Uhićeno je sedam osoba zbog mučkog ubojstva 25-godišnjeg Srđana Ž. iz Šida.

Kako piše srbijanski Press, protiv Srđana su se urotili njegova supruga, ljubavnica, od ljubavnice brat i suprug te još troje pomagača. Samo ubojstvo počinio je brat Srđanove ljubavnice, koja je sa svima ostalima pomagala da se tijelo nesretnika spali i zakopa. Zločin je počinjen Šidu. 

Osumnjičenici su se skrivali u kući kod Gornjeg Milanovca gdje su i uhićeni. U kući je policija pronašla i vlasnika koji je bio vezan lisicama. Osumnjičeni su, piše Press, vjerojatno namjeravali napustiti zemlju. Motiv zločina nije objavljen, no neslužbeno se doznaje da se radi o neraščišćenim ljubavnim odnosima između Srđana i supruge te njegove ljubavnice i njezinog supruga. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Putin nikad bjesniji "Mislili smo da će dobiti srčani udar": Ni loši vojni rezultati nisu ga toliko uzrujali. Zbog ljubavnice izgubio živce, psovao i vikao Drago Bandić, brat Milana Bandića Shrvana obitelj u suzama Brat Milana Bandića progovorio za Dnevnik Nove TV: "Ne mogu govoriti... potreslo nas je sve..."

Planirali savršen zločin

Ubojstvo je počinjeno u stanu Srđanove supruge, udarcima tvrdim predmetom u glavu. Osumnjičenici su potom mrtvo tijelo automobil prevezli u obližnje selo Molovin, gdje su ga u kući bake počinitelja zapalili te potom zakopali. Osumnjičenici su se potrudili ukloniti sve tragove zločina. Kuću su u potpunosti očistili i okrečili zidove. No, zločin ipak nisu uspjeli učiniti savršenim. Istragom je pronađen čitav niz tragova koji je doveo do urotnika i počinitelja ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene