Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Urota koja je rezultirala stravičnim ubojstvom potresla je Srbiju. Uhićeno je sedam osoba zbog mučkog ubojstva 25-godišnjeg Srđana Ž. iz Šida.


Kako piše srbijanski Press, protiv Srđana su se urotili njegova supruga, ljubavnica, od ljubavnice brat i suprug te još troje pomagača. Samo ubojstvo počinio je brat Srđanove ljubavnice, koja je sa svima ostalima pomagala da se tijelo nesretnika spali i zakopa. Zločin je počinjen Šidu. 

Osumnjičenici su se skrivali u kući kod Gornjeg Milanovca gdje su i uhićeni. U kući je policija pronašla i vlasnika koji je bio vezan lisicama. Osumnjičeni su, piše Press, vjerojatno namjeravali napustiti zemlju. Motiv zločina nije objavljen, no neslužbeno se doznaje da se radi o neraščišćenim ljubavnim odnosima između Srđana i supruge te njegove ljubavnice i njezinog supruga. 

Planirali savršen zločin

Vezani članci Ilustracija Strava u školi u Srbiji: Ubio muškarca u dvorištu pa upao u zgradu i usmrtio suprugu Jeff Bezos Brutalno su ga izvrijeđali u najvažnijoj holivudskoj noći zbog ljubavne drame koju je proživljavao 2019.

Ubojstvo je počinjeno u stanu Srđanove supruge, udarcima tvrdim predmetom u glavu. Osumnjičenici su potom mrtvo tijelo automobil prevezli u obližnje selo Molovin, gdje su ga u kući bake počinitelja zapalili te potom zakopali. Osumnjičenici su se potrudili ukloniti sve tragove zločina. Kuću su u potpunosti očistili i okrečili zidove. No, zločin ipak nisu uspjeli učiniti savršenim. Istragom je pronađen čitav niz tragova koji je doveo do urotnika i počinitelja ubojstva.