Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo američko pravosuđe

Pogledajte kako je dječak (9) pred sud doveden poput odraslog kriminalca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U narančastom odjelu i sa suzama u očima dječak je doveden pred sutkinju.

Preliminarne kaznene prijave podnesene su protiv 9-godišnjeg dječaka na današnjem saslušanju na koje je doveden poput odrasle osobe. Naime, dječak je u srijedu u školu došao s pištoljem u ruksaku. Metak je pogodio 8-godišnju učenicu kada su se slučajno sudarili u hodniku osnovne škole u Bremertonu.

Pročitajte i ovo Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Istražitelji pokušavaju utvrditi kako je dječak dobio pištolj i zasad su u uvjerenju da je ranjavanje bilo slučajno.

Ranjena djevojčica Amina Kocer-Bowman, koju je metak pogodio u trbuh, i dalje je u kritičnom stanju te je očekuje još nekoliko operacija.

Sutkinja je dječaku odredila jamčevinu od 50.000 dolara. 'Samo želim da moj sin dođe kući. Žao mi je, ispričavam se svima', rekao je dječakov otac Jason Cochran. 'On je dobro dijete. Ispričavam se djevojčici i njezinoj obitelji', rekao je dječakov ujak i staratelj Patrick Cochran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene