Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

74-godišnji talijanski umirovljenik ubio je u nedjelju dvoje susjeda i vlastitu suprugu.


Nakon što je izvršio tri ubojstva 74-godišnjak je ubio i sebe. Čini se da je razlog krvorpolića na sjeveru grada Genove ljubomora, prenosi AP.

Carlo Trabona, umirovljeni zidar, se prvo uputio u kafić gdje je upucao jednog susjeda. Drugi susjed je pobjegao, a Trabona ga je slijedio i upucao. Nakon toga se vratio kući gdje je ubio svoju suprugu, pokazala je policijska rekonstrukcija događaja koju prenose talijanski mediji.

Vezani članci Forenzički psihijatar Goran Arbanas i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Psihijatar otkriva u kakvom je stanju mogao biti monstruozni ubojica s Kajzerice Šesterostruko ubojstvo na Kajzerici (Foto: PIXSELL) - 12 Potraga za ubojicom: Zagreb pod opsadom policije nakon stravičnog ubojstva na Kajzerici

Nakon što je policija opkolila njegovu zgradu Trabona se upucao, rekao je Alfredo Federici iz policije. Upucani susjedi, koji su bili braća, i njihov ubojica umrli su kasnije u bolnici.

Federici je dodao kako je Trabona sumnjao da ga 72-godišnja supruga vara s jednim od susjeda, koji su bili njegovi dugogodišnji prijatelji. U talijanskim medijima se navodi da je ubojica imao psihičkih problema.