Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvorpoliće u Italiji

Umirovljenik ubio dvojicu susjeda, suprugu i sebe zbog ljubomore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
74-godišnji talijanski umirovljenik ubio je u nedjelju dvoje susjeda i vlastitu suprugu.

Nakon što je izvršio tri ubojstva 74-godišnjak je ubio i sebe. Čini se da je razlog krvorpolića na sjeveru grada Genove ljubomora, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura" Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Carlo Trabona, umirovljeni zidar, se prvo uputio u kafić gdje je upucao jednog susjeda. Drugi susjed je pobjegao, a Trabona ga je slijedio i upucao. Nakon toga se vratio kući gdje je ubio svoju suprugu, pokazala je policijska rekonstrukcija događaja koju prenose talijanski mediji.

Nakon što je policija opkolila njegovu zgradu Trabona se upucao, rekao je Alfredo Federici iz policije. Upucani susjedi, koji su bili braća, i njihov ubojica umrli su kasnije u bolnici.

Federici je dodao kako je Trabona sumnjao da ga 72-godišnja supruga vara s jednim od susjeda, koji su bili njegovi dugogodišnji prijatelji. U talijanskim medijima se navodi da je ubojica imao psihičkih problema.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene