Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema pisanju ruskih medija ukrajinski predsjednik u egzilu, Viktor Janukovič, doživio je infarkt. Nalazi se u jednoj moskovskoj bolnici u teškom stanju.


Predsjednik Ukrajine u egzilu, Viktor Janukovič, doživio je infarkt te se nalazi u teškom stanju u za sada još uvijek nepoznatoj moskovskoj bolnici, navode ruski mediji, a prenosi Daily Mail.

Kijev traži da Interpol izda uhidbeni nalog za Janukoviča

Vezani članci Radik Tagirov Jezivo priznanje bravara koji je ubio 26 žena: "Zadavio sam ih tiho i brzo'' Lideri Ukrajine, Njemačke, Francuske i Ukrajine na summitu u Parizu (Foto: AFP) Pregovori trajali devet sati: Ipak dogovor Rusije i Ukrajine na mirovnom summitu u Parizu

Iako se diljem Rusije ali i Ukrajine proširila vijest kako je Janukovič umro u Donu na Rostovu od posljedica srčanog udara, predsjednik Rusije, Vladimir Putin demantirao je te navode. A u izjavi za ruske medije rekao da je Januković 'živ i zdrav', te kako ga je danas vidio.

Međutim, Janukovič nije viđen u javnosti još od davanja izjave za medije na službenoj konferenciji održanoj u Rusiji prije tjedan dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook