Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U teškom je stanju

Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič doživio je infarkt?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju ruskih medija ukrajinski predsjednik u egzilu, Viktor Janukovič, doživio je infarkt. Nalazi se u jednoj moskovskoj bolnici u teškom stanju.

Predsjednik Ukrajine u egzilu, Viktor Janukovič, doživio je infarkt te se nalazi u teškom stanju u za sada još uvijek nepoznatoj moskovskoj bolnici, navode ruski mediji, a prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Nove optužbe "Uz Srbe na meti su i Hrvati": Lavrov sasuo nove optužbe na račun Zapada i otkrio tko je najveći trenutačni neprijatelj Rusije Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Kijev traži da Interpol izda uhidbeni nalog za Janukoviča

Iako se diljem Rusije ali i Ukrajine proširila vijest kako je Janukovič umro u Donu na Rostovu od posljedica srčanog udara, predsjednik Rusije, Vladimir Putin demantirao je te navode. A u izjavi za ruske medije rekao da je Januković 'živ i zdrav', te kako ga je danas vidio.

Međutim, Janukovič nije viđen u javnosti još od davanja izjave za medije na službenoj konferenciji održanoj u Rusiji prije tjedan dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene