Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bijesna žena zatražila je razvod od supruga nakon što je opazila njegov automobil parkiran ispred kuće druge žene, i sve to na Googleu.


Naime, suprugov automobil opazila je uz pomoć Googleove aplikacije Steet View. On je pak tvrdio kako je stalno na poslovnim sastancima, no ženica mu nije povjerovala. Ovaj put je imala i dokaz. Ratkape na automobilu bile su identične onima na vozilu njenog muža.

Vezani članci Slika nije dostupna Tuži Google zbog fotki donjeg rublja Slika nije dostupna Magični trenutak rađanja na ulici zabilježen na Google Street Viewu

No ova ljubavna prijevara nije jedina koja je razotkrivena uz pomoć kontroverzne Googleove aplikacije koja pokriva 25 gradova u Britaniji. 'Baš sam govorio o ovome kada mi je došao jedan kolega napominjući kako se bavi gotovo identičnim slučajem. Uz pomoć Street Viewa ljude se očito može špijunirati', kaže odvjetnik Mark Stephens te dodaje: 'Pretpostavljam kako će odvjetnik uhvaćenog muža nazvati ovo zadiranjem u privatnost.'

Inače, postavljanje Street Viewa 20. ožujka, izazvalo je pravu buru polemika u Britaniji. Mnogi koji su fotografirani na ulici izrazili su negodovanja.