Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni osumnjičeni za ubojstvo britanske studentice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je troje osumnjičenih za ubojstvo britanske studentice, Meredith Kercher, koja je pronađena mrtva u svojoj sobi u Perugiji.

Policija je privela 37-godišnjeg muškarca, 24-godišnjeg studenta iz Italije, te 20-godišnju studenticu iz SAD-a, koja je bila Meredithina cimerica. 

Pročitajte i ovo Ubijena studentica iz Osijeka Detalji slučaja Šef policije tvrdi da je njihov kolega studenticu Mihaelu ubio slučajno: "Hvalio se, vadio pištolj, repetirao..." Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..."

Od početka istrage policija je sumnjala kako je u ubojstvu 21- godišnje Meredit, koja je u Italiji boravila u sklopu programa studentske razmjene, sudjelovalo više osoba. 

Nesretna djevojka pronađena je prerezanog grla, u svojoj sobi, u stanu čija su vrata bila zaključana iznutra. 

Bila je samo djelomično odjevena, zbog čega je policija ispitivala mogućnost njezinog sudjelovanja u seksualnom odnosu, koji je krenuo krivim smjerom. 

Forenzičar Luca Lalli kaže kako na Meredithinom tijelu pronađeni tragovi seksualne aktivnosti neposredno prije smrti, ali ne može sa sigurnošću tvrditi je li djevojka silovana. 

John Kercher, otac ubijene djevojke, rekao je kako mu je teško prihvatiti pretpostavke stručnjaka prema kojima je njegova kći imala dobrovoljni seksualni odnos s čovjekom koji ju je poslije ubio.

Prema pisanju medija policija vjeruje kako je Meredith svog ubojicu srela na zabavi povodom Noći vještica, a on ju je ubio nakon što ga je pozvala u stan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene