Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno puno vodke...

Učiteljica se na prvi dan škole pojavila pijana i bez hlača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica se na prvi dan škole pojavila pijana...i bez hlača!

Lorie Ann Hill pila je votku prije nego što se u devet ujutro pojavila na vratima mjesne škole Wagonera u Oklahomi. Namjera joj je bila ostaviti dobar dojam, ali pijanu Hill su ostale učiteljice našle u pogrešnoj učionici dok je ležala na stolu, a nedostajao joj je i donji dio odjeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Učiteljice nisu znale tko je ona jer je Hill bila nova učiteljica i trebala je početi raditi sljedeći dan. Prije nego što je policija došla, učitelji i ostali zaposlenici su se potrudili i pronašli kratke hlačice kako Hill ne bi dočekala policiju gola.

'Našli smo je u sobi u potpunosti dezorijentiranu'-rekao je policajac BoB Haley za Mirror. Dodao je kako se Hill stigla obući prije njihova dolaska. Zaradila je prijavu u policijskoj postaji zbog alkoholiziranja na javnom mjestu.

Roditelji su ogorčeni ponašanjem učiteljice.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene