Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi krivi osim njega

Ubojica Baby P-ja: Čudovištem me napravio otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steven Barker, očuh i zlostavljač Baby P-ja, 17-mjesečnog dječaka koji je preminuo uslijed teških ozljeda zadobivenih od njegovih udaraca, ne prestaje zgražati javnost svojim izjavama.

Nakon što je prije samo nekoliko dana izjavio kako je bio i više nego dobar i brižan otac, sada je promijenio 'ploču' te odgovornost za svoje monstruozne postupke pokušava prebaciti na druge. The Sun je došao u posjed tajnog psihijatrijskog izvješća u kojem Barker za sve krivi svog oca. Uvid u mračan um ubojice pokazuje da i dalje negira bilo kakvu odgovornost za užasnu smrt Baby P-ja te inzistira da nikada nije bio nasilan prema dječaku.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

>> Očuh Baby P-ja: Bio sam i više nego brižan otac

Teško djetinjstvo

Psihijatrijsko izvješće je napisano nakon što je optužen za ubojstvo dječaka i silovanje dvogodišnje djevojčice. 33-godišnji Barker rekao je psihijatru da je njegov otac David, sada 63-godišnjak, bio nasilan prema svoj svojoj djeci. 'Barker se prisjetio mnogo incidenata, vrlo često ničim izazvanih. Prisjetio se kako ga je otac znao udariti kad bi nešto rekao ili ako ne bi pojeo večeru. Nekad mu je znao zabiti glavu u vruće jelo. Zbog opeklina je znao izostajati i iz škole. Često ga je vrijeđao i zvao idiotom. Rijetko je prošao dan da nisu nije dobio batina a često ga je zaključavao u sobu. Otac mu je bio rasist i dozvoljavao mu da ima samo prijatelje bijelce', piše u izvješću.

Podnio žalbu

Barker, koji se žalio na 12-godišnju zatvorsku kaznu, psihijatrijsko će izvješće koristiti kako bi na sudu 'cvilio' o svom teškom djetinjstvu. U izvješću se navodi kako je Barker još kao tinejdžer puno pio i uzimao narkotike, no navodi se i kako  je sada 'čist'. I dalje inzistira da su za smrt Baby P-ja krivci 28-godišnja majka Tracey Connelly i njegov 37-godišnji brat Jason Owen koji su također podnijeli žalbu na presude 'zbog njihove uloge u ubojstvu' dječaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene