Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio dvoje kolega

Dva se dana policiji skrivao ispod kreveta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotelski je recepcionar ubio dvoje kolega i skrivao se ispod kreveta. Policija ga nije primjećivala čak dva dana!

Mađar Atilla Ban nožem je ubio 20-godišnjeg Tibora Vassa i njegovu djevojku Alice Adams. Ubojica se cijelo vrijeme skrivao pod krevetom, a u cijeloj je strci našao vremena i da u ranim jutarnjim satima stavi novi status na Facebooku u kojem je napisao 'Želim se probuditi iz ove noćne more', piše Daily Mail.

>> Nakon ženinog statusa na Facebooku ubio troje djece i bacio se u smrt

Ubijena djevojka, studentica umjetnosti koja je u hotelu radila kao recepcionarka, pronađena je potpuno odjevena s jastukom na licu. Očevidom je utvrđeno kako je izbodena 22 puta na prednjem i stražnjem dijelu tijela čime joj je ozlijeđeno srce, pluća, slezena i želudac. Ban je jednako okrutan bio i prema muškarcu koji je, također, izboden. Njegovo je tijelo je pronađeno posve golo.

Ban je navodno bio ljubomoran na ubijenog muškarca zbog veze s mladom umjetnicom u koju je bio jako zaljubljen, a kolege su primijetile da se nešto dogodilo kad se tri recepcionara nisu pojavila na poslu, nakon čega su odmah pozvali policiju.

Nakon poziva zabrinutih kolega, detektivi su detaljno pročešljali mjesto zločina, ali nisu odmah otkrili Bana koji se cijelo vrijeme skrivao ispod kreveta.'Dakle, tijekom istrage i uklanjanja tijela, Ban se skrivao ispod kreveta i bez sumnje je mogao čuti sve što je rečeno ', rekao je tužitelj Richard Whittam kojem nije bilo jasno kako je mogao biti u sobi cijelo vrijeme bez da ga je netko primijetio.

>> Kuhinjskim nožem ubio suprugu zbog statusa na Facebooku!

Ban je priznao da je počinio ubojstvo kako bi mu smanjili kaznu, ali je proglašen krivim za dvostruko ubojstvo. Inspektor Finch kojemu je dodijeljen ovaj slučaj rekao je kako je policija nemarna te kako je njihova obveza bila da pogledaju ispod kreveta i detaljno pregledaju mjesto zločina.'Osvrnuo sam se na ovaj slučaj nekoliko puta, ovo je tako bizarno', rekao je. Dodao je i kako bi forenzičari izgubili veoma važne dokaze da se krevet podignuo tijekom pretrage.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene