Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

Nakon ženinog statusa na Facebooku ubio troje djece i bacio se u smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezamisliva tragedija pogodila je britansku obitelj Fuller. Otac Ceri nožem je nasmrt izbo svoje troje maloljetne djece te se potom bacio s ruba kamenoloma.

Vjeruje se da je 35-godišnji Ceri Fuller ubio svoje troje maloljetne djece nakon čega se bacio u smrt s ruba napuštenog kamenoloma. U blizini tijela djece pronađen je nož kojim su izbodena.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

Dan prije tragedije Cerijeva supruga je na Facebooku napisala status o svojoj krizi srednjih godina. Policija vjeruje da ga je to iz nekog razloga nagnalo na ovaj stravičan zločin.

>> Kuhinjskim nožem ubio suprugu zbog statusa na Facebooku!

Tijela 12-godišnjeg Sama, 8-godišnje Rebecce i 7-godišnje Charlotte pronađena su u blizini tijela njihova oca koji je nakon što je izbo djecu na smrt počinio samoubojstvo skočivši s 25 metara visine.

Očevidaca ove tragedije nema, a susjedi kažu kako je Ceri uvijek bio prilično povučen te da nije bilo nikakvih događaja koji bi mogli upozoriti da bi se ovakvo što moglo dogoditi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene