Doživotno liječenje u psihijatrijskoj ustanovi presuda je austrijskoj 'ledenoj ženi'. Za monstruozne zločine se pomno pripremala pa je tako pohađala i tečaj miješanja betona. Njezin odvjetnik je branio zloglasnog Josefa Fritzla.


Fotogenična Austrijanka meksičko-španjolskog porijekla Estibaliz Carranza (34), koju je dio medija prozvao 'ledenom ženom', priznala je na suđenju u Beču da je na osobito brutalan način ubila svog bivšeg supruga i ljubavnika.

Vezani članci Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) Užas na Havajima: Starac (70) ubio dvoje policajaca i zapalio stan, dan ranije nožem izbo stanodavku Navodni napadač u Splitu Brat ubojice iz Splita potvrdio je da je napadnut: "Mislili su da se osvećuju i da to može išta promijeniti. A ne može"

Obojicu je dokrajčila hicima iz Berette u potiljak, dijelove tijela je izrezala motornom pilom, zamrznula ih i naknadno zabetonirala u podrum svoje slastičarnice.

>> Krvavi obračun u redu za ćevape, jedan mladić ubijen

Kako piše MSN News, Bivšeg je supruga ubila 2008. godine dok je radio za računalom. Prema Estibaliz, na nju se često derao, bio je lijen, a nije joj se svidjelo ni što se pridružio vjerskom pokretu Hare Krishna. Sve je prevršilo mjeru kad si je našla ljubavnika, a bivši se suprug odbijao iseliti iz kuće.

Dvije godine kasnije, sudbinu bivšeg muža doživio je i spomenuti ljubavnik. Dobio je četiri metka u potiljak dok je glasno hrkao u krevetu, što je iznerviralo 'ledenu ženu' koja ga je htjela dovesti u red zbog navodne nevjere.

Na suđenju se čulo da je uoči obaju ubojstava išla vježbati pucanje, a pohađala je i tečaj miješanja betona.

Uoči izricanja presude zajecala je i rekla kako joj je žao što je obojicu ubila, a zatim je samo kimnula glavom nakon što ju je sutkinja osudila na doživotno psihijatrijsko liječenje u zatvorenoj instituciji.

Njezin odvjetnik, koji je svojedobno branio i zloglasnog Josefa Fritzla, najavio je žalbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook