Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Određen mu pritvor

Maloljetnik u Nišu na dan pucnjave u beogradskoj školi prijetio drugim učenicima na Instagramu, zabrinjava i ono što su mu pronašli u stanu

Srpska policija - 2
Srpska policija - 2 Foto: MUP Srbije
Policija u Nišu uhitila je 16-godišnjaka zbog sumnje da je 3. i 6. svibnja na razrednoj Instagram grupi objavio nekoliko različitih prijetećih poruka.

Niška policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhitila 16-godišnjaka iz tog grada zbog osnovane sumnje da je na razrednoj grupi na društvenoj mreži Instagram objavio više različitih prijetećih poruka.

Policija je pretresom stana u kojem živi tinejdžer pronašla dvije replike pištolja crne boje s pripadajućim okvirima i kutijama, izvijestili su.

Maloljetnik je priveden nadležnom sucu Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 9 Tragedija u Srbiji Psihijatar istaknuo tri detalja o odnosu učenika ubojice i ostale djece: "Je li se netko zapitao u školi zašto ga ne prihvaćaju?"

Pročitajte i ovo Srbijanska policija Burno u Srbiji Privođenja diljem Srbije: Djevojka na TikToku ismijavala masakr, trojac objavio fotografije oružja koje će "ponijeti u školu"

17-godišnjak prijetio da će biti ubijeno 30 osoba

Jučer je u Nišu uhićen još jedan maloljetnik. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhitili su 17-godišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo izazivanje panike i nereda", izvijestili su.

Sumnja se da je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio poruku u kojoj prijeti da će u Nišu biti ubijeno više od 30 osoba. Sudac višeg suda odredio mu je pritvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene