Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirani kriminal

U Meksiku kod shopping centra pronađeno 35 tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela 35 osoba, vjerojatno povezanih s organiziranim kriminalom, pronađena su u dva napuštena kamiona na autocesti kod grada Veracruza na istoku Meksika, objavio je u utorak lokalni tužitelj.

Tijela su otkrivena kod shopping centra u Boca del Riu, predgrađu Vezacruza na obali Meksičkog zaljeva, rekao je tužitelj Reynaldo Escobar.Riječ je o ljudima uključenima u organizirani kriminal', kazao je Escbar dodajući da je identificirano sedam tijela.

List Milenio prenosi da su žrtvama ruke bile svezane i da su imali znakove zlostavljanja. Oko 42.000 ljudi poginulo je otkako je meksički predsjednik Felipe Calderon pokrenuo kampanju protiv narko kartela na početku mandata krajem 2006. Najžešće nasilje događalo se uz sjevernu granicu sa SAD-om. (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo - 8 užas u Vrapču FOTO Ovo je osumnjičeni za ubojstvo majke: Zadao joj je više uboda, a onda otišao u kafić Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene